Vepřový bůček se zelím (535 kcal / porce)
Detailní popis produktu
Vychutnejte si poctivou českou kuchyni bez starostí o vaši váhu. Tato “hotovka” dodá vašemu tělu bílkoviny, v každé porci celých 17 gramů, které vás zasytí a prospějí i vašim svalům. Zároveň má nízký obsah cukrů. Jídlo není uměle dochucované, ve složení najdete jen kvalitní a opravdové suroviny. Na stoje je za pár minut. Stačí ohřát a můžete podávat.
Ideální, když nemáte čas a chuť vařit, ale chcete se dobře najíst. Díky tomu, že je skladná, se tato “hotovka” výborně hodí do práce, na dovolenou i pracovní cestu.
Tip na servírování: Jako vhodnou přílohu zvolte konjakové těstoviny.
Návod na přípravu
V hrnci - 7 minut ohřívejte sáček v hrnci s vroucí vodou.
Na pánvi – 2-3 minuty ohřívejte na pánvi. Před ohřevem vyjměte jídlo z obalu.
V mikrovlnné troubě – 2-3 minuty v mikrovlnné troubě. Před ohřevem vyjměte jídlo z obalu.
UPOZORNĚNÍ: Před ohřevem v mikrovlnné troubě a na pánvi je nutno jídlo vyjmout z obalu. V hrnci je možný ohřev ve vroucí vodě přímo v obalu.
Složení
Vepřové maso 46 %, kysané zelí 40 % (kysané zelí [zelí bílé, jedlá sůl, koření], slaný nálev [šťáva z kysaného zelí, pitná voda, jedlá sůl, konzervant: benzoan sodný, antioxidant: disiřičitan draselný]), cibule, vepřové sádlo, jedlá sůl, koření.
Alergeny
Oxid siřičitý.
Nutriční hodnoty
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE |
na 100 g |
na 1 porci / porciu (250 g) |
Energetická hodnota |
894 kJ / 214 kcal |
2235 kJ / 535 kcal |
Tuky |
20 g |
50 g |
z toho nasycené mastné kyseliny / z toho nasýtené mastné kyseliny |
6,2 g |
15,5 g |
Sacharidy |
2,7 g |
6,75 g |
z toho cukry |
1,4 g |
3,5 g |
Bílkoviny / Bielkoviny |
6,8 g |
17 g |
Sůl / Soľ |
0,7 g |
1,75 g |
Skladování a spotřeba
Skladujte v suchu a temnu při teplotě 1 - 30 °C. Chraňte před mrazem. Otevřený výrobek skladujte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Hmotnost
250 g. Balení obsahuje jednu porci.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.