Podzimní menu: Fettuccine s pórkem a restovanými cherry rajčaty
Pórek můžete připravit na tisíce způsobů. Jeho využití v kuchyni téměř nezná hranic. Stejně jako jeho blahodárné účinky na střeva, pleť a celkové zdraví. Mezi ty rychlejší recepty patří jeho kombinace s další zeleninou a již hotovými konjakovými bio těstovinami bez sacharidů. Trocha parmezánu dodá tomuto super rychlému receptu tu pravou chuť.
Ingredience pro 2 porce
- 1x balení Slim Pasta konjakových fettuccine v nálevu,
- 100 g cherry rajčátek,
- ½ většího pórku,
- hrst parmezánu na posypání,
- 3 lžíce olivového oleje,
- sůl a pepř na dochucení.
Jak na to
Pórek nakrájejte na kolečka a restuje na olivovém oleji. Přidejte cherry rajčátka a lehce je opečte. Přidejte propláchnuté fettuccine a dichuťte solí a pepřem. Na závěr posypte parmezánem a můžete servírovat.