Kuřecí na špenátovém pyré (191 kcal, 5,3 g sacharidů / porce)
Detailní popis produktu
Kuřecí na špenátovém pyré je sterilované hotové jídlo s vysokým obsahem bílkovin. Obsahuje vysoký podíl kuřecího masa a špenátu a je tak chutnou variantou pro rychlé vaření. Toto hotové jídlo je ideální v situacích, kdy nemáte na vaření čas a chcete se vyhnout tučným hotovkám. Hotové jídlo KetoMix, které má certifikát CEFF (Certified E-Friendly Food), je díky dlouhé trvanlivosti a jednoduché přípravě také ideálním společníkem na cestování či dovolenou.
Díky svému složení je vhodné také pro low carb stravování.
Tip na servírování: jako vhodnou přílohu zvolte konjakové těstoviny.
Návod na přípravu
V hrnci: 7 minut ohřívejte sáček v hrnci s vroucí vodou.
Na pánvi: 2-3 minuty ohřívejte na pánvi. Před ohřevem vyjměte jídlo z obalu.
V mikrovlnné troubě: 2-3 minuty v mikrovlnné troubě. Před ohřevem vyjměte jídlo z obalu.
UPOZORNĚNÍ: před ohřevem v mikrovlnné troubě a na pánvi je nutno jídlo vyjmout z obalu. V hrnci je možný ohřev ve vroucí vodě přímo v obalu.
Složení
Špenát listový 48 %, kuřecí prsní maso 40 %, cibule, smetana, mléko odtučněné, česnek, řepkový olej, bujón [kuřecí maso, zelenina (cuketa, celer, rajče, cibule, mrkev, petržel, petrželová nať, česnek), mořská sůl, olivový olej, hřebíček, bobkový list], sůl, zahušťovadlo: guma guar.
Alergeny
mléko, celer.
Nutriční hodnoty
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE |
na 100 g |
na 1 porci / porciu (250 g) |
Energetická hodnota |
316 kJ / 75 kcal |
802 kJ / 191 kcal |
Tuky |
2,1 g |
5,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny / z toho nasýtené mastné kyseliny |
0,48 g |
1,2 g |
Sacharidy |
2,1 g |
5,3 g |
z toho cukry |
0,3 g |
0,8 g |
Vláknina |
2 g |
5 g |
Bílkoviny / Bielkoviny |
11 g |
28 g |
Sůl / Soľ |
0,84 g |
2,1 g |
Skladování a spotřeba
Skladujte v suchu a temnu při teplotě 1 - 30 °C. Chraňte před mrazem. Otevřený výrobek skladujte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Hmotnost
250 g. Balení obsahuje jednu porci.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.