Využijte naše Black Friday slevy 25% NA VŠE.

Proteinové těstoviny fussilli (10 porcí)

595 Kč –25 %
Proteinové těstoviny fussilli (10 porcí)
595 Kč –25 % 446 Kč
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Vychutnejte si těstoviny bez obav o nadbytečné sacharidy. Proteinové těstoviny fussilli mají nízký obsah sacharidů a vysoký obsah bílkovin. Jsou lahodné a skvěle vás zasytí i bez zbytečných kalorií.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Proteinové těstoviny fussilli jsou chutnou přílohou, která je plná bílkovin a vlákniny. Díky nízkému obsahu sacharidů jsou vhodné také pro ketonovou dietu nebo low carb stravování. Tyto těstoviny se pyšní nejen svým výživovým profilem, ale také vynikající chutí a konzistencí. Jsou snadné na přípravu. Hotové jsou do pár minut a hodí se jako příloha k české i zahraniční kuchyni. 

Příprava 

Za občasného míchání vařte v osolené vodě po dobu 10-12 minut.  

Složení

Modifikovaný pšeničný škrob, pšeničný protein, pšeničná semolina, voda, pšeničná vláknina.  

Alergeny 

Lepek. Může obsahovat stopy mléka, sóji, vajec, lupiny, hořčice, sezamu, lískových ořechů a mandlí. 

Výživové údaje 

 VÝŽIVOVÉ ÚDAJE 

na 100 g 

na 1 porci / porciu (50 g) 

Energetická hodnota / Energia 

1182 kJ / 282 kcal 

591 kJ /  141 kcal 

Tuky 

1 g 

0,5 g 

   z toho nasycené mastné kyseliny / z toho nasytené mastné kyseliny 

0,4 g 

0,2 g 

 

Sacharidy 

14 g 

7 g 

   z toho cukry 

1,8 g 

0,9 g 

Vláknina 

47 g 

23,5 g 

Bílkoviny / Bielkoviny 

30 g 

15 g 

Sůl / Soľ 

0,2 g 

0,1 g 

 

Skladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě a mimo přímé sluneční záření.  
Balení: Balení obsahuje 10 porcí, 1 porce = 50 g. 
Upozornění: Ketonová dieta není vhodná pro těhotné a kojící ženy. Před zahájením ketonové diety a po 3 týdnech od jejího zahájení doporučujeme konzultaci s vaším lékařem. Dodržujte dostatečný příjem tekutin, minimálně 1,5 litru denně. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: