Využijte naše Black Friday slevy 25% NA VŠE.

Podzimní menu: Smetanové těstoviny s kuřetem a houbami

Další z podzimních receptů, který si zamilujete nejen pro jeho lehkou chuť, ale zejména pro rychlou přípravu a nízký počet kalorií. Houbová sezóna je  v plném proudu, takže žampióny klidně nahraďte čerstvě nasbíranými úlovky, které ještě zintenzivní chuť celého pokrmu. Jemnost mu dodá smetana, které se rozhodne nemusíte bát, její kombinace s nízkokalorickými bio penne je doslova ideální.

Ingredience pro 2 porce

  • 1x balení Slim Pasta konjakových penne v nálevu,
  • 250 g kuřecích prsou,
  • 80 g žampionů,
  • 2 větší hrsti čerstvých špenátových listů,
  • 100 ml 15 % smetany,
  • 1 stroužek česneku,
  • 3 lžíce olivového oleje,
  • sůl a pepř na dochucení.

Jak na to

Omytá kuřecí prsa osolte, opepřete a nakrájená je orestujte na pánvi. Po chvilce přidejte nakrájené žampiony, špenátové listy i česnek. Na závěr zalijte smetanou a můžete servírovat.